nieuws banner 

Squashles

All inn squash verzorgt verschillende trainingen.

Je kan alleen of samen een priveles nemen of als je nog niet zolang squasht meedoen met de introductiecursus.

Voor onze jeugdspelers hebben wij speciale jeugdlessen.

Ook de competitie speler komt niets tekort tijdens de competitietraining.

COMPETITIETRAINING

Voor onze competitie spelers hebben we speciale teamtrainingen welke aan het begin van het seizoen worden ingedeeld. Uiteraard is het in overleg ook mogelijk om op een ander tijdstip in te stappen met de competitietraining. De competitietrainingen worden op 1 of 2 banen gegeven, afhankelijk van het aantal deelnemers onder begeleiding van een van onze trainers. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

JEUGDSQUASH!

Via een aantal diploma's zal er stap voor stap worden gewerkt om de kinderen met veel plezier te leren squashen. De lessen worden gegeven door onze clubtrainer Michel Bindels op zaterdagochtend om 10.00 en 11.00 uur en woensdagmiddag om 17.00 en 18.00 uur. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor de jeugd. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

PRIVÉ TRAINING

Doelgericht trainen onder leiding van topspelers. U krijgt training van topspelers die u algemene techniek en tactiek bijbrengen. Privé lessen worden gegeven op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond, vrijdag-, zaterdag en zondag overdag overdag. Ook kunt u op verzoek aandacht vragen voor specifieke slagtechnieken, looptechnieken of een ander specifiek onderdeel. Heeft u aanvullende vragen over lessen of wilt u liever op een andere tijd les of training? Vraag ons naar de overige mogelijkheden. U kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 030-2422800

INTRODUKTIECURSUS

Maak kennis met squash bij All Inn Squash. Op woensdag- en donderdagavond worden er introduktiecursussen gegeven. Tijdens de introduktiecursus wordt de basis van het squash en zijn slagen uitgelegd en aangeleerd. Uiteraard komen ook de spelregels aan bod. De kosten voor deze introduktiecursus zijn € 55,- per persoon. Inbegrepen is gratis squashen tot 19.00 uur tijdens de maand dat de cursus wordt gegeven. En gratis huur van een squashracket en squashbal. De lessen worden gegeven in groepjes van 2 tot 4 personen. En er wordt een scheiding gemaakt tussen beginners en licht gevorderden.

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter   instagram