Skip to main content

OVER
ALL-INN SQUASH

OVER
ALL-INN SQUASH

All Inn squash is al meer dan 30 jaar een begrip in squashend Nederland. 

All Inn squash is gevestigd op het industrie terrein het Werkspoor kwartier. Voorheen was dit de Cartesiusweg. In dit gebied stonden vroeger veel fabrieken.

Hier werden in de vorige eeuw, tot de jaren ‘70, treinwagons geproduceerd. De Werkspoorkathedraal is een van de weinige hallen uit de Werkspoortijd die bewaard is gebleven.

All Inn squash is ook gevestigd in één van de panden uit deze periode. Na het vertrek van Werkspoor in 1970 kregen veel panden een andere bestemming.

In het pand waar All Inn squash is gehuisvest zijn in het verleden verschillende recreatie mogelijkheden geweest.

In 1988 is de toenmalige eigenaar begonnen met de bouw van de 11 squashbanen zoals wij die nu kennen.

In 1989 was het squashcentrum helemaal af en is All Inn Squash officieel als club aangemeld bij Squash Bond Nederland. Voor 1988 waren er al 2 squashbanen. Die bevonden zich op de plek waar nu de fitness ruimte met Fysiofitness zit.

In die 30 jaar All Inn squash is er veel gebeurd. Verschillende toernooien waarbij sport en gezelligheid altijd centraal stonden, competitie, ere-divisie, Koos-competitie, verliefde stelletjes die later gingen trouwen en nog veel meer.

All Inn squash is uniek, bijzonder en speciaal. Alle squashbanen liggen om de centraal gelegen bar. Hier kunnen onze gasten verschillende drankjes krijgen van sportdrank, frisdrank, wijn, bier en meer. 

Onze bar is uitgerust met meer dan 15 verschillende biertjes op de tap en nog een ruim assortiment bieren op de fles. Daarbij hebben we ook een mooie wijn en gin-tonickaart.

Ook staat All Inn squash bekend om de beste burgers uit de omgeving. Heerlijke runderburgers met verschillende soorten toppings! Naast de burgers hebben we ook maandelijks wisselende kaart met leuke en mooie gerechten.

Maar wat maakt All Inn squash nu zo uniek, bijzonder en speciaal….? 

Wij willen dat iedereen zich welkom voelt. Een persoonlijke, sportieve, gezellige beleving. Daar staan wij voor, elke dag en dat kan alleen met onze unieke medewerkers!!

Wij hopen je snel te zien bij All Inn squash!

Vrienden van All Inn squash

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

* alle velden zijn verplicht!

Opes, een naam vinden wij wel handig, dus graag even invullen!
Oeps, of je maakt een typefout of je bent het vergeten. Zonder e-mail kunnen we niet reageren. Dus graag even sjekken.
Graag even invullen wat het onderwerp is, dat is wel zo handig.
Wat is je vraag? Ging het wel goed met typen?
We willen het toch graag zeker weten dat je akkoord bent met onze privacy verklaring.
Oeps, Google vertrouwt het niet helemaal!?