3-05-2019 Koos competitie

Beste captains !
We gaan alweer richting de helft van de Kooscompetitie en de teams die de afgelopen jaren gedomineerd hebben, lijken zich ook nu weer fier aan kop te nestelen, waarbij de mannen en vrouw van Disko Partizani 1 wedstrijd achter lopen en virtueel koploper zouden kunnen zijn. Onderaan heeft Good Busy uitstekende zaken gedaan door op 1 avond 4 punten te pakken, waardoor ze weer wat dichter naar onze rookies toe kruipen. Die andere rookie, die net iets hoger stond heeft alle schroom van zich afgeworpen en gewoon 10 punten gepakt in hun late en enige wedstrijd van vanavond. Uitstekend resultaat Team Abri !
Ook leuk om naar te kijken waren de wedstrijden tussen Peter en Peter en Wouter en Wouter waarbij Peter en Wouter verrassend allebei aan het langste eind trokken.
En dan was daar nog de titanenstrijd tussen Lewis en Dave. Lewis is herstellende van een buikgriep en een voedselvergiftiging, verloor een paar kilootjes, maar is op de weg terug gelukkig, Dave is herstellende van insomnia vanwege het feit dat hij voor de tweede keer vader is geworden. Dave schoot op zijn Daves uit de startblokken, fantastische lengtes en crosses gevarieerd met onnavolgbare Dave ballen die niemand anders kan slaan behalve Dave dan, hij won ook de eerste game met 11-3. Lewis moest nog een beetje wakker worden blijkbaar, iets agressiever vooral. De tweede won Lewis net met 13-11 en in de de derde vroeg hij in een lange rally een let, ondergetekende zat te kijken en gaf resoluut een no-let, waar Lewis het niet echt mee eens was. Het was zeker een dubieuze call, dat geef ik toe, maar het gewenste coachresultaat was bereikt ;). Vuur, passie en strijdkracht kwam in die Lewis los, waardoor hij de derde en vierde redelijk dik won. Sorry Dave !
Dat dubbelen een heel ander spelletje is dan enkelen hoef ik niet meer uit te leggen denk ik, maar wat ALL5Stars op de mat legt met dubbelen is bizar te noemen, in de enkel hangen ze in het zogenoemde rechter rijtje, in de dubbel staan ze ongeslagen aan kop, 0 verliespunten. Heel knap ! Datzelfde geldt ook voor Kansloos, die hebben pas 1 verliespunt terwijl ze in de enkel net aanhikken tegen het linker rijtje. Sjappoo !!
Beste captains, volgende week gaan we weer lekker knallen. Geniet van jullie weekend en voor degene die de bevrijding gaan vieren, neem een poncho of regenjas mee en een muts. Morgen effe twee rustige en stille minuten en dan is het alweer bijna vrijdag ! En daarvoor nog ff juichen voor Ajax woensdagavond. 
Gr Michel

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter   instagram