Derde ronde Koos competitie 2019

Beste captains !
De derde ronde van de Koos zit er weer op, jullie teams hebben nu even rust want volgende week is er geen Koos ivm Koningsdag/nacht. Dat betekent dat de wonden gelikt kunnen worden en aan het herstel gewerkt kan worden.
Het mooie aan de Koos is dat je behoorlijk vaak, totaal verschillende speelstijlen tegenover elkaar krijgt, de ene stijl is de ander niet en de ene stijl is niet perse beter dan de ander, ook al kan de ander dat wel denken. Je hebt de nette squashers, die spelen volgens " het boekje ", met de " juiste techniek " en tactiek en je hebt de autodidacten. En juist op het moment dat die twee types tegenover elkaar komen te staan, krijg je de mooiste gevechten. Guido ( Overdrive ) tegen Bart ( SKM ) was daar een prachtig voorbeeld van. Met een beetje balgevoel, snelheid en uithoudingsvermogen kom je een heel eind in deze geweldige sport waar we allemaal gek op zijn. De nette squasher weet dan ook niet vaak hoe ze om moeten gaan met de autodidact, levert geweldige en verbazende blikken op, op de baan. Het gaat soms zelfs zo ver dat de nette squasher ( Herjan van Life Koos On ), je weet wel, 1 van die jongens die er altijd 3-2 van maken, een uitglijder maakt en verliest met 3-1 van de underdog Tripel Karmaniet. Dat is leuk toch ?
De sterkere teams lijken zich nu al aan kop te manifesteren, terwijl de groep daarachter groter en groter wordt. Bij de dubbel vestigt zich een heel nieuw team aan de kop, de ALL5Stars hebben nog geen pot verloren, ze lijken dikke concurrentie te krijgen van Kansloos, Life Koos On en uiteraard Disko Partizani. 
Onderin heeft de Vliegende Vlaming zijn eerste winstpartij te pakken, goed gedaan ! 
Beste captains, lekker naar buiten dit weekend, de beentjes omhoog en geniet van het Paasweekend !
Tot over twee weken !
Gr Michel

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter   instagram