Ronde twee Kooscompetitie 2019

Beste captains !
Ronde 2 zit erop en er lijkt al een klein gaatje te ontstaan tussen de favorieten en de rest. Het is lang geleden, maar SKM staat voorlopig bovenaan, gevolgd door een stuk of 12/13 teams met zelfs 1 of 2 wedstrijden minder gespeeld. Onderaan gaat het ook spannender worden dit jaar. Good Busy lijkt concurrentie te krijgen van Tripel Karmaniet en van de Vliegende Vlaming, die nog wachten op hun eerste punt, komt vast volgende week vrijdag. Bij de dubbel lijkt alles nog open te zijn, al heeft de kampioen van afgelopen jaar wat schade geleden, maar die komen vast ijzersterk terug, de shirtjes zijn iig briljant !
Vanwege het internationale DPD Open in Eindhoven waren er wat minder teams dan normaal vanavond, het was vanavond ff switchen tussen live kijken naar de DPD Open op de Eurosportplayer en live kijken naar de Koos. Verschil in strijd was er nauwelijks, voormalig nummer 1 van de wereld en nu de nummer 2, Mohammed El Shorbagy heeft als bijnaam the Beast of Alexandria, als er 1 speler is bij de Koos die meer recht maakt op de bijnaam the Beast is het wel Gerard van Ward's Gebeurd. Man, man, man, drie keer met 11-5 winnen is niet normaal, dan doe je drie games lang precies hetzelfde, geef je je tegenstander ( Chantal ) drie games exact dezelfde hoop, ben je super gedisciplineerd en hou je vast aan je strijdplan en dat voer je dan dus machinaal uit. Prachtig !
De nummer 8 van de wereld, Miguel Angel Rodriguez, heeft als bijnaam the Cannonball, die geeft altijd alles wat er in zijn kleine lijf zit, haalt heel veel en speelt spectaculair squash, nou als er 1 Cannonball vanavond was dan was het wel Henk van Tripel Karmaniet, hij gaf zoveel, dook ook naar een bal en gaf op een gegeven moment zelfs zijn racket vrij. Gelukkig voor Esther van die formule, ook wel Captain Jack Sparrow genoemd, vloog het racket richting de bovenkant van de glazen wand ipv naar haar bierdop oog...
Dan hebben we ook nog de nummer 4 van de wereld, Simon Rosner uit Duitsland. Zijn bijnaam luidt the Tree Chopper, omdat hij zo achterlijk hard kan slaan, daar zetten wij bij de Koos toch ff onze eigen Leonard van SKM tegenover. Geef Leo een vrije bal rond de servicelijn en of je ziet de bal niet meer en je bent het punt kwijt, of je hoort de tin, ziet de bal nog steeds niet en je hebt het punt. Geweldig gewoon !
Komende vrijdag is weer volle bak Captains, dan gaat de strijd weer verder. Ik heb genoten van veel potten vanavond !
Fijn weekend en tot volgende week !
Gr Michel

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter   instagram