kooscompetitie 28-04

De dag nadat we Koningsdag hebben gevierd, was het een waar slagveld tijdens deze Koosronde. Om jullie een paar voorbeelden te geven... Gerwin ( Squash Bier & Tietanium Rackets ) zou vanavond twee wedstrijden moeten spelen, had gisteren de dag van zijn leven en fietste enigszins beschonken met een maatje naar huis, vanwege de kou besloten zij dichtbij elkaar te fietsen voor enige comfort, niet in de gaten hebbende dat hun sturen met elkaar in aanraking kwamen. Gevolg, een invaller nodig... Bikkel dat die Gerwin is, was hij er wel de hele avond, dat is de spirit Gerwin ! Sterkte met het herstel !


Topper Freek, van vorige week, ( ja die ik helemaal opgehemeld had als nieuwste aanwinst van Disko Partizani ) kwam pas om 7.00 vanochtend thuis van een leuk avondje/dagje/anderhalve dag stappen. Hij wist niet wat voor of achter was, wilde eigenlijk niet spelen, maar heeft karakter getoond en gewonnen.
Kapper Arnoud ( Life Koos On ) had ook de bloemetjes buiten gezet, moest vanochtend gewoon weer vol aan de bak, zag een beetje pips vanavond, maar ook hij knalde als vanouds. Respect !

De dag van Koningsdag was ook een dag van verbroedering tussen de Koosteams, over de Vrijmarkt struinend, kwam ik Bart Verberne ( Kansloos ) tegen met zijn schoonfamilie ,geen onvertogen woord, over koetjes, voetbal en de lotto praten en weer door. Eenmaal bij Lucasbolwerk aangekomen, verzamelden zich daar de teams , of delen van de teams van Disko Partizani, Kansloos, Team Suidman ( die formule ) en de mannen van Good Busy. Geweldige sfeer, veel bier en veel gelach, precies waar de Koos voor staat.

Dan de wedstrijden van vanavond, Beste teamcaptains, er is een record verbroken vanavond, de langste game ooit, tijdens de Kooscompetitie, is vanavond gespeeld. Deze ging tussen Eileen ( Mix2017 ) en Kelly Wams ( Kleine Kompetitie ), uitslag... 27-25 in het voordeel van bikkel Eileen ! Erg knap ! Kanttekening daarbij is dat de wedstrijd uiteindelijk naar de heer Wams ging, Kleinigheidje houd je toch...
Dikke pluim voor Connie, die angstgegner Marc het figuurlijke bos instuurde met zijn toverballen, dikke pluim voor Annemiekske, die bijna Floris op de knietjes kreeg in de meest ,spannende, vijfde game ooit. Dikke pluim voor Gert-Jan of Gerrit- Jan die inviel voor de onhandige Gerwin en gewoon punten pakte. Dikke pluim voor lang van weg geweest zijnde Emile, die effe warm moest worden en daarna weer vanouds stond te knallen.Dikke pluim voor al die Koosteams die er vandaag gewoon weer waren en gas hebben gegeven.

Om een kort verhaal lang te maken...

Volgende week zijn we er een weekje niet, Bevrijdingsdag ! Dan staat squash heel even op de tweede plek, captains geniet van die dag, wellicht tot op het Bevrijdingsfestival en anders iig tot 12 mei !

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter   instagram