kooscompetitie 21-04

De nieuwe koploper heet Life Koos On, echter in de strijd om de bovenste plaats heeft die ene meid van Life Koos On ( onze eigen Mari van de Ven ) misschien wel belangrijke punten laten liggen tegen de dame van Mix2017 ( Corinne ). Mooie overwinning Corinne !
Qua absolute punten staat Disko Partizani er net iets beter voor. Dat hebben die mannen vooral te danken aan Freek, die eerst een paar jaar naar Australie is gestuurd om te trainen,, alvorens hij mee mocht doen met de Kooscompetitie. Is redelijk gelukt, toch Marco ?

Volgens mei heeft de mijivakantie vooralsnog geen invloed op de Kooscompetitie, hopelijk is dat volgende week ook nog zo. Dan hebben de meesten van jullie er een alcoholvolle, koude, regenachtige Koningsdag erop zitten, dus de beentjes zullen dan wel wat zwaarder aanvoelen. Voor de vakantiegangers hoop ik dat ze weer wat beter weer op zullen gaan zoeken.

In de onderste regionen heeft Squash Bier & Tietanium Rackets haar eerste overwinning gepakt, jullie lopen nu al ver voor op het schema van afgelopen jaar !

Ook bij de dubbels zie je dat het niveau minimaal twee keer zo hoog is dan afgelopen jaar, leuke potten, mooie rally's , af en toe nog een schrikmomentje, maar over het algemeen een behoorlijk hoog niveau.De kunst bij dubbelen is weten met wie je speelt en zijn of haar kracht te benutten en zijn of haar zwakte op te vangen. Zoals in elke relatie is het van levensbelang om te communiceren. Het woord jij, wordt genoeg gebruikt iig. Als je het maar hard genoeg roept dan voel je je wat minder schuldig als je het punt verliest...

Mocht er iemand binnenkort een paar jodiumpillen in de brievenbus hebben zitten, schrik dan niet. Vraag jezelf alleen af of je niet te ver van de bewoonde wereld af woont.

Voor de liefhebbers en kenners, morgen om 11.00 effe BBC2 opzetten en genieten van de Rocket !

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter   instagram