kooscompetitie 14 april 2017

Het was weer een goede vrijdagavond.
De stand begint na 2-4 wedstrijden per team, al een heel klein beetje vorm aan te nemen, maar het is uiteraard nog veel te vroeg om hieruit conclusies te trekken.
Bij Squash Bier & Tietanium Racket wil ik wel een eervolle vermelding plaatsen. Michel, ( niet ik, je snapt het zo wel ) heeft zondag de marathon van Rotterdam gelopen ( nu snap je hem ) in een bizar snelle tijd en stond vanavond gewoon zijn mannetje op de baan. Heul knap !

Volgens mij is vanavond ook de langste Kooswedstrijd gespeeld, Nick ( Jemig ) vs Bart ( SKM ). 19-17 in de 5de game voor Nick. Uiteraard erg goed van Nick maar als hij zijn naam eer aan zou doen, dan had die wedstrijd vast wat korter kunnen duren. Is hij overigens hard op aan het trainen, dus komt vast goed.

Er ging helaas ook weer een kuitspier naar de mallemoere, na de enkel van Teun lijkt het zich iets naar boven te verplaatsen, ben benieuwd wiens knie volgende week een optatert krijgt. De Koos is slopend, elk jaar weer.

Hopelijk worden we morgen wakker met het enige nieuwsfeit dat ene Trump de tweede ronde haalt bij het mooiste toernooi van het jaar en dat we van die andere Trump niks horen.

Tot slot, voor de stad en voor de wereld wil ik jullie bedanken voor de bloemen, maar vooral een heel fijn paasweekend toewensen

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter   instagram