Bam!! de kooscompetitie 2017 is begonnen

BAM !!!

De kop is er weer af dit jaar en ik Overdrive niet als ik alle teams een dikke pluim geef, voor het keurig op tijd aanwezig zijn. Om 19.30 stonden alle teams op de baan. Jemig, dit is wel eens anders geweest !
De eerste koploper van dit jaar is The Beat Koos On, zelfs of dankzij een invaller. Probeer dit vast te houden mannen ! Verrassend derde staan de whizzkids van Cap Gemini. Screenshotje lijkt me hier op zijn plaats, aan de top blijven is...

Mooi ook om te zien dat Leon zijn forehand Drive en zijn backhand Drive weer onder controle heeft, waardoor hij een mooie overwinning heeft geboekt op Kris.De eerste verzwikte enkel is ook een feit, Good Busy was redelijk goed bezig in hun eerste pot totdat teamcaptain Teun door zijn enkel klapte. Sterkte met het herstel Teun ! Voor de de tweede wedstrijd was een koud biertje voldoende om een invaller te regelen.

Kansloos was geen enkel team vanavond, wellicht handig dat de tweeling en de creatieveling van dat team hun Tietanium Rackets inruilen voor een mooie Saxon of Oliver. Speelt een stukje fijner.

De Kooscompetitie 2017 is dit jaar weer een mooie Mix van teams van alle niveau's, was het in 2016 trouwens ook.Blij dat we weer van start zijn gegaan, de sfeer is altijd goed en we spelen altijd thuis. Zelfs op het beroep aan snacks is volledig voldaan. Ze waren heerlijk,echter, een snack van eierpoeder moet nog uitgevonden worden, maar daar heb ik het met Branko nog wel over volgende week.

Captains ! Geniet van jullie welverdiende weekend, ga lekker in de zon zitten en we zien elkaar komende vrijdag weer !

Tot slot, no worries als jullie niet het beoogde resultaat hebben behaald, Life Koos On !

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter   instagram