Kooscompetitie 24 juni

IMG 8278Dit was hem dan alweer ! 13 weken Kooscompetitie 2016, zijn alweer ten einde gekomen. Man, man wat ging dat weer snel, Kexit !
Maar in tegenstelling tot die overburen van ons komen wij wel weer terug en wel op vrijdag 2 september, wanneer het beroemde en beruchte slottoernooi zal plaatsvinden. Normaal gesproken hadden we 5 poules van 4 teams, dit jaar hebben we de eerste drie poules van 4 en dan nog twee poules van 3. Wie goed kan hoofdrekenen, heeft dan al snel door dat we dit jaar 18 teams hebben ipv 20. Bij de dubbel maken we drie poules van 3, aangezien we 9 dubbelteams hebben. Dus er is nog steeds niks beslist ! Heel veel kan nog ! Niet alles, dat is overdreven.

Jemig heeft net als vorig jaar de reguliere Koos afgesloten als koploper, gefeliciteerd mannen! Nadeel voor hen is dat Disko Partizani tweede is geworden, dus een zelfde finale als vorig jaar is weer mogelijk. Ligt er ook aan of de jonge honden van Lords of the Tin en de wat oudere honden van Life Koos On op oorlogssterkte gaan verschijnen op het slottoernooi. Op papier zijn die twee teams volgens mij de beste, maar op papier telt niet in de topsport heb ik me laten vertellen.

Hulde voor het team Suidman, hoewel ze anders heten, ben ik helaas niet in staat om die formule op mijn laptopje tevoorschijn te toveren, maar iedereen weet wie ik bedoel. Zij waren compleet compleet. Andre, Martin, Frank, Roger Federer, Rene en Esther ! Geweldig !

Het was ook de avond van, het ging net goed, Sanne vs Rene ( daar ging het een paar keer net goed, wel spectaculair voor de kijkers ) Jeroen vs teamgenoot Ruben in de dubbel vs Kansloos, hoezo kun je geen boast slaan als je teamgenoot vastgeplakt staat tegen de zijmuur ? ) Ruben had bijna 3 ogen gehad, maar het ging weer net goed... En wederom Jeroen vs PeeWee ( Paul Wiertz van Lords of the Tin ),alom bekend is dat PeeWee niet helemaal content is met zijn neus, Jeroen wilde daar iets aan doen en had een uitzwaai met zijn backhand, waar een paard, de hik van krijgt, gelukkig raakte hij alleen het puntje van Paul zijn neus , ging weer net goed, maar de schrik zat er wel in bij Paul.

Teamcaptains ! Jullie hebben geweldig werk geleverd dit jaar ! Weinig invallers, veel enthousiasme en veel strijd ! Hou dit vast tot 2 september, ga op vakantie, rust uit, bedenk strategische opstellingen en kom uitgerust terug op 2 september !

Speciale dank gaat uit naar onze lieve Nel, die geen enkele Koosweek heeft overgeslagen, Nel je bent een kanjer en we zien ook jou 2 september weer !

1 Jemig
2 Disko Partizani
3 Life Koos On
4 Lords of the tin
5 Drive
6 B.A.M ( Bitches & More )
7 Veni Vidi Vici
8 SKM
9 Kansloos
10 KleineKompetitie
11 Unitato
12 Koosbusters
13 ∆x ∆p ≥ ħ/2
14 Stuiterballen
15 Epic Nuffi
16 Hoppa
17 Cap Gemini
18 Squash Bier & Tietanium Rackets

Stand dubbel

1 Disko Partizani
2 Lords of the tin
3 B.A.M ( Bitches & More )
4 Drive
5 SKM
6 Kansloos
7 Unitato
8 Hoppa
9 Stuiterballen

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter   instagram