Kooscompetitie 10 juni

kooscompetitie 10 juniTwee teams relatief stevig aan de kop, Lords of the Tin en Jemig. Lijkt bijna een zekerheidje dat zij zich bij de top 4 gaan scharen. De strijd om die andere twee plekken is nog helemaal open, dat gaat de laatste twee weken nog peentjes zweten worden voor een aantal teams.

Edwin ( Life Koos On ), heeft wederom de allesbeslissende 5de game naar zich toegetrokken, tot nu toe heeft hij elke pot met 3-2 gewonnen, is er echt niemand met een langere adem dan deze kale mastodont ? Knap hoor Edwin !
Die andere Edwin, of was het Ronald ? , heeft voor het eerst in zijn leven een dubbelwedstrijd gespeeld tegen het onverslaanbaar geachte dubbelduo Emile en Jan. Veel zin had hij er niet in en het leverde een aantal stress-momenten op, maar aan de hand van dubbelqueen Nicole is het toch gelukt om de mannen van Drive te verslaan. Sterkte met het lijf de komende dagen Ronald !

Sport is emotie, dat bewees Linde wel weer vanavond, na de eerste wedstrijd verloren te hebben en bloedchagrijnig te zijn, won ze vervolgens de dubbel en daarna haar enkel tegen Cap Gemini en ineens was daar weer die glimlach. Mooi om te zien, wellicht dat de leeftijd ook nog een klein rolletje speelt in de rollercoaster van al die emoties.. ;)

Nog twee avonden en dan weten we het, wie er door gaan naar de finalepoule en wie de beste dubbelaars gaan worden.

Complimenten voor alle Koosteams ! Er zijn nog nooit zo weinig invallers nodig geweest, dat is natuurlijk balen voor de invallers, maar het maakt onze Kooscompetitie, spannender en eerlijker. Goed bezig captains !

Wederom een grote meneer verloren in 2016, geen goed jaar voor helden uit het verleden, laten we hopen dat het nu wel ff klaar is.

Geniet van jullie weekend en voor de voetbal liefhebbers, er schijnt een toernooitje te zijn in Frankrijk...

 

Stand P

Lords of the tin 133
Jemig 133
Disko Partizani 129
Life Koos On 125
Veni Vidi Vici 124
Drive 123
SKM 117
B.A.M ( Bitches & More ) 117
Unitato 93
Kansloos 90
Koosbusters 84
KleineKompetitie 82
∆x ∆p ≥ ħ/2 73
Stuiterballen 69
Epic Nuffi 67
Hoppa 58
Cap Gemini 47
Squash Bier & Tietanium Rackets 16

Stand dubbel P

Disko Partizani 14
Lords of the tin 12
SKM 8
B.A.M ( Bitches & More ) 8
Unitato 7
Drive 6
Hoppa 4
Stuiterballen 4
Kansloos 3

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter   instagram