kooscompetitie 27 mei

IMG 7792Nu we ongeveer 2/3 van het aantal gespeelde wedstrijden hebben gehad, zijn er nog 7 en misschien nog 8 teams die in de race zijn voor de titel. Zo spannend is het lang niet meer geweest.
De mannen van " Ik kwam, ik zag, ik overwon, hebben hele belangrijke punten gepakt vanavond en gaan meedoen in de top.
Vanavond voor het eerst twee manueel therapeuten tegen elkaar gezien, wat een handigheid zeg ! Onze eigen manueel therapeut, Martin, kwam als winnaar uit de strijd, hij toonde op de baan net iets meer handigheid dan die andere manueel therapeut, Bart. Mochten jullie buiten de baan een keer met een manueel therapeut willen spelen, we hebben er dus twee in de aanbieding...


En we hadden Daan, die mij een racket zonder bespanning toonde na zijn wedstrijd, weet niet of hij nu gewonnen of verloren heeft, maar volgende week speelt hij iig weer met bespanning en heeft hij weer meer kans.

Connie konnie waarmaken wat hij voorspeld had, namelijk winnen van Nicole. Alhoewel, dat gold voor de enkel. In de dubbel kon Connie het wel waarmaken. Door de dubbelwinst lijkt het bij de dubbeltitel te gaan tussen twee teams.

Wie de winnaar gaat worden van quiz weten we nog niet, zodra alle formulieren zijn gecontroleerd zal de uitslag waarschijnlijk snel volgen.

De Winnaar van de Bootcamp challenge is Annemieke Mak met een tijd van 44 seconden!!

Captains, tot vandaag hadden we een Nederlander in het roze, maar deze beste man besloot om de bocht niet af te snijden, met alle gevolgen van dien. Laten we hopen dat Max zondag de bocht wel afsnijdt.

 

1 Jemig
2 Lords of the tin
3 SKM
4 Disko Partizani
5 Life Koos On
6 B.A.M ( Bitches & More )
7 Veni Vidi Vici
8 Drive
9 Unitato
10 Kansloos
11 KleineKompetitie
12 Koosbusters
13 Epic Nuffi
14 ∆x ∆p ≥ ħ/2
15 Stuiterballen
16 Hoppa
17 Cap Gemini
18 Squash Bier & Tietanium Rackets

Stand dubbel

1 Disko Partizani
2 Lords of the tin
3 SKM
4 Unitato
5 Stuiterballen
6 B.A.M ( Bitches & More )
7 Kansloos
8 Drive
9 Hoppa

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter   instagram