Koos competitie 6 mei

kooscompetitie nel Het is stuivertje wisselen aan kop, dit keer staan de mannen van Drive aan de leiding ipv SKM. Zij hebben wel een wedstrijd meer gespeeld dan Lords of the Tin, die virtueel aan kop kunnen komen. Ook in de middelste en zeker in de onderste regionen is het erg close, goed bezig Koosteams ! Belooft nog spannend te worden. Vanavond wederom heerlijke potten gezien, Theo die Andre met twee gestrekte benen vloerde , om ervoor te zorgen dat de bal niet gehaald werd, pure klasse ! Hopelijk kan Dreetje morgen nog fatsoenlijk lopen... De mooiste en beste dubbelhandige backhand komt bij Veni Vidi Vici vandaan, dus als je tegen hen moet spelen binnenkort, let er effe op, het is een unieke slag. Constatijn die steeds soepeler gaat bewegen, hij rent zelfs om de bal te gaan pakken ,terwijl het punt al gespeeld is. Zo kennen wij hem niet, rennen gaat tegen zijn natuur in...

Voor het eerst ook meerdere invallers nodig gehad, maar dat had vast niet met Bevrijdingsdag, Hemelvaart, de vakantie en het heerlijke weer te maken. Van de Stuiterballen weet ik dat Tessa haar teamgenoten dachten, dat ze een uitwedstrijd hadden in Amsterdam. Kan gebeuren. Dank aan Linde die als invaller, flink heeft gevochten tegen Drive voor de Stuiterballen. De dubbelwedstrijd moet nog wel gespeeld worden de volgende keer.

Ook de dubbelcompetitie begint steeds spannender te worden, Lords of the Tin gaat zeker meestrijden voor die prestigieuze beker. Een nieuw talent uit dat team heeft zich vanavond in de kijker gespeeld... Wouter Broekema, wat een startsnelheid, wat een commitment en wat rent hij dwars door je heen. Geweldig !

 

Stand   
        
Drive    87   
SKM    85   
Lords of the tin    78   
Disko Partizani    74   
Jemig    72   
B.A.M ( Bitches & More )    69   
Veni Vidi Vici    65   
Life Koos On    58   
KleineKompetitie    47   
Kansloos    43   
Unitato    43   
Epic Nuffi    42   
Hoppa    33   
Stuiterballen    32   
∆x  ∆p  ≥  ħ/2    32   
Koosbusters    31   
Cap Gemini    31   
Squash Bier & Tietanium Rackets    6   
        
Stand dubbel      
        
Disko Partizani    8    
Lords of the tin    8    
SKM    6    
Unitato    6    
Stuiterballen    4    
B.A.M ( Bitches & More )    4    
Drive    3    
Hoppa    2    
Kansloos    1   

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter   instagram