De deelnemers van de Kooscompetitie 2016

Graag stellen wij de teams die deelnemen aan de Kooscompetitie aan u voor.

Nog niet alle informatie is compleet maar daar wordt aan gewerkt.

 De kleine kompetitie,

Het team van de kleine kompetitie is 6 jaar geleden begonnen met het spelen van......, inderdaad de kleine kompetitie bij All Inn squash in Utrecht. De deelnemende spelers voor het team van de Kooscompetitie bestaat uit een bij elkaar geraapt zooitje van de harde kern van het kleine kompetitie team, de squashToss en de ladder. De Spelers van het team zijn: Marco Bennes, Sjoerd vd Marel, Roy Bakker, Mark v Gessel, Daan Bleijswijk, Kelly Wams en Frank Cabouter.

IMG 7721

Hoppa,

De naam van het team is eigenlijk het stopwoordje van speelster Femke voor als er iets misgaat. De dames van team Hoppa vormen in de competitie van de SBN ook het All Inn dames 5 team. De dames doen nu 3 jaar mee met de Kooscompetitie. Wij hebben ons laten vertellen dat de motivatie van sommige dames om mee te doen aan de Kooscompetitie ligt bij de deelname van de leuke All Inn mannen en uiteraard de lekkere hapjes, leuke potten squash, gezelligheid en het echte clubgevoel. De speelsteres van deze "chille"bende zijn: Joan Lacet, Femke de Ridder, Linde Cox, Sanne vd Meijdenberg en  Mariet vd Meer.

Life Koos on,

2 jaar geleden na een goed gesprek met Nel van Leeuwen is het team life Koos on geboren. Volgens de deelmers zelf een grote aanwinst voor de Kooscompetitie want als ze spelen zijn ze "hemels". De gezelligheid, een goed glas wijn met Nel en het motto medoen is belangrijker dan winnen zijn de belangrijkste ingredienten voor hun om mee te strijden voor de Kooscup. De deelnemers van de Kooscompetitie zijn: Arnoud Hogendijk, Frank Nieberg, Edwin vd Brink, Herjan Willems, Heleen Roling, Jos Gelissen en Evert van Hillo.

 

Disko Partizani

Bij sommige zal er een belletje gaan rinkelen bij de naam van dit team. Disko partizani, een hit van zanger Shantel uit 2007 waarin hij zingt over de chemie van zijn geliefde en haar dans. Diezelfde chemie heeft de spelers van het team Disko partizani bij elkaar gebracht  en hebben ze de dansvloer ingruild voor de squashbaan. En niet geheel zonder succes. Ze hebben de titel al 2 x binnen gesleept. Sinds 2015 hebben ze hun team versterkt met Connie en nu hopen we allemaal dat hij dit seizoen blessurevrij uit kan spelen. De spelers van het team zijn: Michel Bindels, Marcel Oosterveld, Youri Brouwer, Connie Serkei, Damion vd Zee en Cor Booij.

disko partizani

B.A.M. ( bitches and more)

Dit jaar zijn het zooitje van All Inn en All Innclusive samen verder gegaan als 1 team. Na een goed gesprek aan de bar en via whats app werd de naam B.A.M.  (bitches and more) gekozen. Bam staat in de squashwereld bekend als een mooie, harde en genadeloze killer van een shot en daar staan deze spelers voor. Voor iedereen die de spelers en speelsters van dit team kennen heeft het tweede deel van de naam ( bitches and more) geen verdere uitleg nodig. De spelers van het team zijn: Shirley Behr, Kari vd Zee, Nicole Timmerman, Ferry Elfrink, Edwin en Ronald de Graaf en Peter Timmerman.

Bam kooscompetitie

SKM

Het team van SKM speelt al meer dan 10 jaar mee in de Kooscompetitie en heeft de Kooscup ook al eens gewonnen. Het team is een samenstelling van badmintonners, barman en squashers. Volgens de spelers van team SKM is er geen leukere manier om het weekend te beginnen dan een avondje Kooscompetitie.

 Mediakaart BlackBerry pictures IMG00358 20090905 0030

Het kampioensteam.

Lords of the tin

Het team bestaan uit: Jesse v Boheemen, Leonard Silva, Japie Bakers, Wouter & Frank Zaal.  De geheime troeven van the lords of the tins, Enst, Rogier, Gerrit-Jan en Paul.

Stuiterballen

Dit jaar doet versie 3.0 mee aan de Kooscompetitie, Begonnen als een energiek maar niet heel goed squashend team zijn ze door de jaren heen gegroeid naar versie 3.0! In december is de eerste Stuiterbal baby geboren van Lisette en Bas. Spelers van het team zijn: Gerben Bekker, Bas Fikkers, Lisette van 't Hof, Hilde Jongeling, Suzanne Hoogland, Yvette Welling, Harold vd Berg en Tessa Evers.

Kansloos

Als je aan de spelers vraagt van het team hoe ze gespeeld hebben na een verloren wedstrijd is het antwoord vaak: Kansloos! Vanuit de gezellige squashToss zijn er in eerste instantie twee teams gevormd waarvan 1 team is omgedoopt naar kansloos. Ze spelen al mee sinds 2010 en zijn vaak tot laat aan de bar te vinden tijdens de Kooscompetitie en zorgen voor een gezellige sfeer. De spelers van Kansloos doen ook mee met met de dubbel en hopen daar een kans te maken op de titel. Spelers van het team zijn: Theo Appelman, Achmed Charradi, Bart Verberne, Stoffel Grootaarts, Wouter Schellekens en leo Vogelzang

∆x  ∆p  ≥  ħ/2

In de korte uitleg van de team captain Andre Suidman staat de naam voor: Als je 100% zeker weet waar de bal is, weet je waar hij naar toe gaat en omgekeerd. De samenstelling van het team is bij toeval onstaan getuige de naam en een kwestie van goed inkopen ( All Inn trainer martin Dijkman). Het team is al sinds 2006 een vaste deelnemer aan de Kooscompetitie: De spelers van het team zijn:Andre Suidman, Martin Dijkman, rene Agelink, Frank v papendrecht en Esther heijink.

Veni, Vidi, Vici

Spelers van het team zijn: Guido van Baal, Edgar Vader, Wouter de maat, Peter Olij, Wout groeneveld     u.c.

Drive

De naam Drive komt uit de Engelse taal. Iets met squash,...iets met energiek,....passend bij de spelers van Drive. Het team is ontstaan uit pure evolutie. soms komt er iemand bij, soms valt er iemand af. Drive is begonnen in de toen nog bedrijvencompetitie en speelt nu al zo'n 10 jaar mee met de Kooscompetitie al heeft het team al verschillende namen gehad. De spelers van Drive zijn: Emile van Osch, Leon vd haak, Wouter de maat, Jan Mul, Constantin Ion en Peter olij.

Jemig

Spelers van het team zijn: Frank Wegman, Nick Kemna, Dave vd Rijst, Lewis vd Werf en Bas de Feijter

Squash bier en tietanium rackets

De dames Aline en Anne zijn in een ver verleden begonnen in de Kooscompetitie met neef Marcel. Marcel had ze beloofd dat de Kooscompetitie de leukste en gezelligste competitie was waar het meedoen belangrijker is dan het winnen. Eenmaal begonnen zijn ze niet meer te stoppen. De deelnemers van het team wil af en toe nog wat wisselen maar Aline en Anne doen van het begin af aan al mee. De spelers van het team zijn: Anne en Aline Oosterveld, Ward Schepman, Ramon Mostert &

Epic Nuffi

Spelers van het team zijn: Floris Anken, Familie Emck ( Eddy, Dennis en Mike) Jelle Timmer.

Koosbusters

Spelers van het team zijn:

Unitati

Spelers van het team zijn: Jeroen Schrijen, Ruben vd Wel, Marcel Petit, Mark vd Paal, Phillipe Brouwers, Tuan Duck Jinn, Phillipe Brouwers, Ronald vd Nol, Esther Hartman en Vincent Pluijmakers

Capgemini

Spelers van het team zijn: Peter Kuyvenhoven, Maurice Melet, Vassil Stoetsen, Bertil During, Nicky Muller, Adnan Ramwali, Michiel Beskers, BarryJones en Marcel Kolkman.

 

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter   instagram