• Start
  • Squash
  • Koos competitie

3-05-2019 Koos competitie

Beste captains !
We gaan alweer richting de helft van de Kooscompetitie en de teams die de afgelopen jaren gedomineerd hebben, lijken zich ook nu weer fier aan kop te nestelen, waarbij de mannen en vrouw van Disko Partizani 1 wedstrijd achter lopen en virtueel koploper zouden kunnen zijn. Onderaan heeft Good Busy uitstekende zaken gedaan door op 1 avond 4 punten te pakken, waardoor ze weer wat dichter naar onze rookies toe kruipen. Die andere rookie, die net iets hoger stond heeft alle schroom van zich afgeworpen en gewoon 10 punten gepakt in hun late en enige wedstrijd van vanavond. Uitstekend resultaat Team Abri !

Lees meer ...

Derde ronde Koos competitie 2019

Beste captains !
De derde ronde van de Koos zit er weer op, jullie teams hebben nu even rust want volgende week is er geen Koos ivm Koningsdag/nacht. Dat betekent dat de wonden gelikt kunnen worden en aan het herstel gewerkt kan worden.

Lees meer ...

Ronde twee Kooscompetitie 2019

Beste captains !
Ronde 2 zit erop en er lijkt al een klein gaatje te ontstaan tussen de favorieten en de rest. Het is lang geleden, maar SKM staat voorlopig bovenaan, gevolgd door een stuk of 12/13 teams met zelfs 1 of 2 wedstrijden minder gespeeld. Onderaan gaat het ook spannender worden dit jaar. Good Busy lijkt concurrentie te krijgen van Tripel Karmaniet en van de Vliegende Vlaming, die nog wachten op hun eerste punt, komt vast volgende week vrijdag. Bij de dubbel lijkt alles nog open te zijn, al heeft de kampioen van afgelopen jaar wat schade geleden, maar die komen vast ijzersterk terug, de shirtjes zijn iig briljant !

Lees meer ...

kooscompetitie 28-04

De dag nadat we Koningsdag hebben gevierd, was het een waar slagveld tijdens deze Koosronde. Om jullie een paar voorbeelden te geven... Gerwin ( Squash Bier & Tietanium Rackets ) zou vanavond twee wedstrijden moeten spelen, had gisteren de dag van zijn leven en fietste enigszins beschonken met een maatje naar huis, vanwege de kou besloten zij dichtbij elkaar te fietsen voor enige comfort, niet in de gaten hebbende dat hun sturen met elkaar in aanraking kwamen. Gevolg, een invaller nodig... Bikkel dat die Gerwin is, was hij er wel de hele avond, dat is de spirit Gerwin ! Sterkte met het herstel !

Lees meer ...

kooscompetitie 21-04

De nieuwe koploper heet Life Koos On, echter in de strijd om de bovenste plaats heeft die ene meid van Life Koos On ( onze eigen Mari van de Ven ) misschien wel belangrijke punten laten liggen tegen de dame van Mix2017 ( Corinne ). Mooie overwinning Corinne !
Qua absolute punten staat Disko Partizani er net iets beter voor. Dat hebben die mannen vooral te danken aan Freek, die eerst een paar jaar naar Australie is gestuurd om te trainen,, alvorens hij mee mocht doen met de Kooscompetitie. Is redelijk gelukt, toch Marco ?

Lees meer ...

kooscompetitie 14 april 2017

Het was weer een goede vrijdagavond.
De stand begint na 2-4 wedstrijden per team, al een heel klein beetje vorm aan te nemen, maar het is uiteraard nog veel te vroeg om hieruit conclusies te trekken.
Bij Squash Bier & Tietanium Racket wil ik wel een eervolle vermelding plaatsen. Michel, ( niet ik, je snapt het zo wel ) heeft zondag de marathon van Rotterdam gelopen ( nu snap je hem ) in een bizar snelle tijd en stond vanavond gewoon zijn mannetje op de baan. Heul knap !

Lees meer ...

Bam!! de kooscompetitie 2017 is begonnen

BAM !!!

De kop is er weer af dit jaar en ik Overdrive niet als ik alle teams een dikke pluim geef, voor het keurig op tijd aanwezig zijn. Om 19.30 stonden alle teams op de baan. Jemig, dit is wel eens anders geweest !
De eerste koploper van dit jaar is The Beat Koos On, zelfs of dankzij een invaller. Probeer dit vast te houden mannen ! Verrassend derde staan de whizzkids van Cap Gemini. Screenshotje lijkt me hier op zijn plaats, aan de top blijven is...

Lees meer ...

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter   instagram