• Start
  • Squash
  • Koos competitie

kooscompetitie 28-04

De dag nadat we Koningsdag hebben gevierd, was het een waar slagveld tijdens deze Koosronde. Om jullie een paar voorbeelden te geven... Gerwin ( Squash Bier & Tietanium Rackets ) zou vanavond twee wedstrijden moeten spelen, had gisteren de dag van zijn leven en fietste enigszins beschonken met een maatje naar huis, vanwege de kou besloten zij dichtbij elkaar te fietsen voor enige comfort, niet in de gaten hebbende dat hun sturen met elkaar in aanraking kwamen. Gevolg, een invaller nodig... Bikkel dat die Gerwin is, was hij er wel de hele avond, dat is de spirit Gerwin ! Sterkte met het herstel !

Lees meer ...

kooscompetitie 21-04

De nieuwe koploper heet Life Koos On, echter in de strijd om de bovenste plaats heeft die ene meid van Life Koos On ( onze eigen Mari van de Ven ) misschien wel belangrijke punten laten liggen tegen de dame van Mix2017 ( Corinne ). Mooie overwinning Corinne !
Qua absolute punten staat Disko Partizani er net iets beter voor. Dat hebben die mannen vooral te danken aan Freek, die eerst een paar jaar naar Australie is gestuurd om te trainen,, alvorens hij mee mocht doen met de Kooscompetitie. Is redelijk gelukt, toch Marco ?

Lees meer ...

kooscompetitie 14 april 2017

Het was weer een goede vrijdagavond.
De stand begint na 2-4 wedstrijden per team, al een heel klein beetje vorm aan te nemen, maar het is uiteraard nog veel te vroeg om hieruit conclusies te trekken.
Bij Squash Bier & Tietanium Racket wil ik wel een eervolle vermelding plaatsen. Michel, ( niet ik, je snapt het zo wel ) heeft zondag de marathon van Rotterdam gelopen ( nu snap je hem ) in een bizar snelle tijd en stond vanavond gewoon zijn mannetje op de baan. Heul knap !

Lees meer ...

Bam!! de kooscompetitie 2017 is begonnen

BAM !!!

De kop is er weer af dit jaar en ik Overdrive niet als ik alle teams een dikke pluim geef, voor het keurig op tijd aanwezig zijn. Om 19.30 stonden alle teams op de baan. Jemig, dit is wel eens anders geweest !
De eerste koploper van dit jaar is The Beat Koos On, zelfs of dankzij een invaller. Probeer dit vast te houden mannen ! Verrassend derde staan de whizzkids van Cap Gemini. Screenshotje lijkt me hier op zijn plaats, aan de top blijven is...

Lees meer ...

Kooscompetitie 24 juni

IMG 8278Dit was hem dan alweer ! 13 weken Kooscompetitie 2016, zijn alweer ten einde gekomen. Man, man wat ging dat weer snel, Kexit !
Maar in tegenstelling tot die overburen van ons komen wij wel weer terug en wel op vrijdag 2 september, wanneer het beroemde en beruchte slottoernooi zal plaatsvinden. Normaal gesproken hadden we 5 poules van 4 teams, dit jaar hebben we de eerste drie poules van 4 en dan nog twee poules van 3. Wie goed kan hoofdrekenen, heeft dan al snel door dat we dit jaar 18 teams hebben ipv 20. Bij de dubbel maken we drie poules van 3, aangezien we 9 dubbelteams hebben. Dus er is nog steeds niks beslist ! Heel veel kan nog ! Niet alles, dat is overdreven.

Lees meer ...

kooscompetitie 17 juni

IMG 8140Hoe spannend willen jullie het hebben ?

Op de 1 na laatste speeldag hebben we wederom een nieuwe koploper, weliswaar met een wedstrijd meer in de pocket, maar toch. Disko Partizani ! De schrik zat er wel even in, want Epic Nuffi had een invaller geregeld voor de pot tegen Disko. In de wandelgangen werd er gefluisterd dat dit Kari zou zijn, waar ondergetekende op gerekend had, maar het werd Nicole, angstgegner en baas...Tot mijn grote opluchting heb ik zowel mijn wedstrijd als mijn baan kunnen veilig stellen...
Ook de eerste wedstrijd van Disko Joeri dit seizoen was een succes, tegen schoonspringer/ keeper, als het een lastige bal is dan duik je ernaar, Mike. Entertainmentwaarde was een 10, inzet ook een 10, baan 6 heeft ook geen zwarte strepen meer dankzij het geduik van onze barman Mike. Schoonmaken en een wedstrijd spelen tegelijk, hoezo kunnen mannen maar 1 ding tegelijk ?

Lees meer ...

Kooscompetitie 10 juni

kooscompetitie 10 juniTwee teams relatief stevig aan de kop, Lords of the Tin en Jemig. Lijkt bijna een zekerheidje dat zij zich bij de top 4 gaan scharen. De strijd om die andere twee plekken is nog helemaal open, dat gaat de laatste twee weken nog peentjes zweten worden voor een aantal teams.

Edwin ( Life Koos On ), heeft wederom de allesbeslissende 5de game naar zich toegetrokken, tot nu toe heeft hij elke pot met 3-2 gewonnen, is er echt niemand met een langere adem dan deze kale mastodont ? Knap hoor Edwin !
Die andere Edwin, of was het Ronald ? , heeft voor het eerst in zijn leven een dubbelwedstrijd gespeeld tegen het onverslaanbaar geachte dubbelduo Emile en Jan. Veel zin had hij er niet in en het leverde een aantal stress-momenten op, maar aan de hand van dubbelqueen Nicole is het toch gelukt om de mannen van Drive te verslaan. Sterkte met het lijf de komende dagen Ronald !

Lees meer ...

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter