nieuws banner 

Competitie

All Inn squash neemt deel aan verschillende competities

Competitie van de Squash Bond Nederland ( SBN)

Aan de landelijke competitie doen we mee met 14 heren-, 5 dames- en 2 jeugdteams. Vanaf april tot half juli organiseert de SBN de Mix competitie waarin, teams bestaande uit dames en heren . Gespeeld worden 4 heren enkelspel, 2 dames enkelspel, 1 heren dubbelspel en 1 mix dubbelspel. Dit alles op één avond. Deze competitie kenmerkt zich door de gezelligheid!

De Koos-competitie

In 2003 is het idee ontstaan om binnen All Inn squash een eigen bedrijvencompetitie op te zetten op de vrijdagavond. Als echte squashliefhebber gaf Koos van Leeuwen aan, de organisatie van deze competitie op zich te willen nemen. En All Inn kon zich geen betere organisator wensen. Al snel kreeg de bedrijvencompetitie naamsbekendheid en schreven zich ook vriendenteams in en werd de naam omgedoopt tot de ABC-competitie. Deze naamsverandering was echter van korte duur. Al snel werd deze ABC-competitie door de squashers de Koos competitie genoemd. Aan het einde van het Koos seizoen wordt er gestreden voor de fel begeerde Koos-cup.

Vooral bekend vanwege de ongedwongen en gezellige sfeer, zijn de avonden van de Koos competitie niet meer weg te denken uit het beeld van All Inn squash.

Wil jij graag mee spelen in een All Inn team tijdens de SBN en/of Koos-competitie?

Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter   instagram