Foto homepage 1600 

Competitie

All Inn squash neemt deel aan verschillende competities

Competitie van de Squash Bond Nederland ( SBN)

Aan de landelijke competitie doen we mee met 14 heren-, 5 dames- en 2 jeugdteams. Vanaf april tot half juli organiseert de SBN de Mix competitie waarin, teams bestaande uit dames en heren . Gespeeld worden 4 heren enkelspel, 2 dames enkelspel, 1 heren dubbelspel en 1 mix dubbelspel. Dit alles op één avond. Deze competitie kenmerkt zich door de gezelligheid!

De kleine kompetitie: "K" van Competitie

De naam dekt eigenlijk al de gehele lading. Bij de start in 1990 speelden er 6 teams mee en je kon men de competitie met recht klein noemen. Momenteel doen al meer dan 100 teams verdeeld over méér dan 30 centra. In organisatorisch opzicht is het kleine er dus wel af. Het kleine refereert nu duidelijk aan de hoofddoelstelling van onze competitie: "Gezelligheid staat voorop om een sportieve wedstrijd in de eigen regio te kunnen spelen". All Inn neemt met 4 team deel aan deze competitie.

De Koos-competitie

In 2003 is het idee ontstaan om binnen All Inn squash een eigen bedrijvencompetitie op te zetten op de vrijdagavond. Als echte squashliefhebber gaf Koos van Leeuwen aan, de organisatie van deze competitie op zich te willen nemen. En All Inn kon zich geen betere organisator wensen. Al snel kreeg de bedrijvencompetitie naamsbekendheid en schreven zich ook vriendenteams in en werd de naam omgedoopt tot de ABC-competitie. Deze naamsverandering was echter van korte duur. Al snel werd deze ABC-competitie door de squashers de Koos competitie genoemd. Aan het einde van het Koos seizoen wordt er gestreden voor de fel begeerde Koos-cup.

Vooral bekend vanwege de ongedwongen en gezellige sfeer, zijn de avonden van de Koos competitie niet meer weg te denken uit het beeld van All Inn squash.

Studentencompetitie

Begin 2015 zal bij All Inn op de donderdagavond de studentencompetitie van start gaan. Studenten kunnen zich voor deze competitie opgeven in teams van 6 personen. Op de competitieavond zelf wordt er gespeeld met 3 deelnemers per team. Een sportieve en gezellige competitie voor studenten.

Wilt u meer weten over de bovenstaande competities of wilt u zelf graag deelnemen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter