over ons

Nicole

nicole 2

Hallo Allemaal,
Ik ben Nicole en geboren in het jaar 1979. Vanaf mijn 8ste levensjaar kon je mij op de squashbaan of op de rug van een paard vinden. Na een aantal jaren heb ik de keuze voor squash gemaakt.
Begonnen bij kampong met trainingen van Ernik van Kessel en Kees-Jan Hogendijk. Daarna heb ik bij Centre Court in Wijk bij Duurstede gespeeld en veel geleerd van de trainingen van Bert van Rijswijk. Uiteindelijk bij All Inn squash terecht gekomen en een aantal jaar les gehad van Kim vd Bosch.
Zo ben ik ook in aanraking gekomen met de horeca en heb ik 6 leuke jaren achter de bar gestaan bij All Inn squash. In m'n top jaren als squashster ben ik uitgekomen in de eredivisie voor Amstelpark in Amsterdam en kreeg ik training van Willem van Kleef uit Rotterdam. Bij Willem vond ik het plezier in het spelletje terug en heb ik nog een aantal jaren in de subtop van Nederland gespeeld.

Nadat ik als 11 jarig meisje mijn eerste Nederlandse titel won leerde ik Scipio kennen, hij werd mijn eerste echte sponsor met Saxon rackets en Hi-tec schoenen. Toen ik in 2014 het aanbod kreeg van Scipio om All Inn squash van hem over te nemen was de keuze niet moeilijk. All Inn staat al jaren bekend als het gezelligste squash centrum van Nederland en ik had weer heel veel zin om daar aan de slag te gaan. Samen met het leuke en gezelligste team van All Inn squash willen we voor onze klanten elk bezoek uniek maken. Ook organiseren we veel verschillende en leuke activiteiten.

Naast All Inn squash breng ik mijn tijd graag door met mijn man en 2 dochters. De tijd die nog over is besteed ik het liefste aan mn paarden. Naast squash en paardrijden vind ik het ook erg leuk om gezellig uit eten te gaan of zelf eens lekker achter het fornuis te staan en wat lekkers op tafel te zetten.

 

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter   instagram