over ons banner

Ginger

ginger site2

Opzoek naar extra uurtjes naast me vaste baan als cateringbeheerder kwam ik terecht bij All Inn squash, het voelde meteen goed nadat ik mijn gesprek had afgerond met Nicole. Leuke collega's, gezellige klantenkring en een goeie afwisseling aan werkzaamheden binnen het bedrijf.

Horeca ligt bij mij in het hart en alweer 20 jaartjes opgebouwd aan ervaring in deze sector, de volgende stap en mijn droom is dan ook het opzetten van een eigen horeca onderneming gecombineerd met entertainment. Naast mijn vaste werkzaamheden ben ik ook bezig met mijn passie in de creatieve industrie en dat is het maken van muziek producties en optreden als dj. Zo nu en dan werk ik ook nog als fashionmodel, zing ik mee in producties van muzikanten en organiseer ik met vrienden een feestje op ze tijd.

Geboren in Utrecht, maar nu wonende in IJsselstein. Mijn etnische achtergrond is Nederlands en Amerikaans. De creatieve en muzikale kant heb ik dan ook van mijn vader en het ondernemen van mijn moeder. Ben altijd bezig, maar ik besteed graag mijn vrije tijd met familie en vrienden. Ik ben een avontuurlijk persoon en hou zo nu en dan van een festival, gezellige stappen en lekker reizen naar plaatsen waar ik nog niet ben geweest. Twee keer in week doe ik aan baantjes trekken in een zwembad en als het lekker weer ga ik graag skaten.

Voor de toekomst hoop ik in ALL in squash center een leuke tijd tegemoet te gaan met bijzondere momenten mee te mogen maken en wie weet krijgen mijn collegae het nog voor mekaar dat ik zelf nog ga squashen...maar voorlopig kijk ik graag naar iedereen die fanatiek hun balletje op de baan slaan ;)

 

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter