over ons banner

Shirley

shirley

Ik ben Shirley Behr en werk nu al 8 jaar bij ALL Inn squash, écht het gezelligste squashcentrum van Utrecht! Ik ben een vrolijke en enthousiaste dame, die over het talent beschikt om het aantal woorden die een vrouw gemiddeld per dag gebruikt, minimaal te verdubbelen. Naast het squashen is duiken mijn grote passie en zo vertoef ik, in mijn vrije tijd, vele uren onder water.
Oorspronkelijk kom ik uit het oosten van het land, het Overijsselse Deventer. Na het VWO ben ik een paar maanden gaan reizen en daarna heb ik besloten om school weer op te pakken. Na een jaar Toegepaste Psychologie op het HBO, ben ik Klinische en Gezondheidspsychologie gaan studeren aan de Universiteit van Utrecht. Inmiddels ben ik afgestudeerd en nog zoekende wat ik hier precies mee wil gaan doen.
Voordat ik begon met squashen heb ik 18 jaar lang gevolleybald bij oa USV Protos in Utrecht op een, gezien mijn lengte, uitdagend niveau. Naast het volleyballen squashte ik regelmatig en zo werd ik op een blauwe maandag gevraagd om het zooitje van ALL Inn te versterken. Bevangen door het squashvirus, ben ik vaak op de baan te vinden voor een fanatiek potje squash.

 

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter