nieuws banner

jeugdkamp 2015

IMG 1428

Op zaterdagmiddag werden de kids afgeleverd bij all inn met al hun spullen. Na de nodige sterkte en succes wensingen van de ouders begon het squashkamp echt. We hebben eerst een toernooi gespeeld waarbij er gesquashed werd, enkel en dubbel, er werd een wedstrijd soccersquash gespeeld en er werd ook nog getafeltennist. Het toernooi werd afgesloten met een heerlijke bbq. Nu begon het grote avontuur, op naar het eiland ! Om bij het eiland te komen moesten we een behoorlijk stuk roeien door de maarsseveense plassen. Dit was een avontuur op zich, vooral omdat Peter de enige, goede roeier in het gezelschap was en omdat we drie keer over moesten vanwege het grote aantal kinderen en al hun bagage.

Eenmaal op het eiland aangekomen, werden de eerste hengels al klaargemaakt en begonnen een groot aantal kinderen te vissen. De rest toonde acrobatische kunsten op de trampoline of ging lekker chillen. Tot onze grote vreugde, ving iedereen een vis, voor de meeste de eerste keer in hun leven ! Geweldig ! Toen het donker begon te worden hebben we het kampvuur aangestoken, waar we met zijn allen omheen zijn gaan zitten. Toen werd het spannend. Michel ging allemaal vragen stellen en iedereen vertelde zijn of haar spannnende avonturen. Wat een sfeer !

De volgende dag stonden we weer vroeg op, er moest immers getraind worden bij all inn vanaf 10.00. Eerst lekker ontbeten, daarna weer de volksverhuizing richting all inn. Drie keer met de boot, wie gaat eerst, welke begeleider gaat mee, enz enz. Na de training weer terug naar het eiland, een evengrote volksverhuizing, maar allemaal gelukt. We kwamen erachter dat Joeri een roeier is met olympische kwaliteiten, op en neer en nog een keer heen en weer.

Aangekomen voor onze tweede overnachting op het eiland, zijn we weer gaan vissen, hebben weer een bbq gehouden en zijn nog gaan roeien. Het weer werd weer mooi en daar hebben we gebruik van gemaakt. Na zonsondergang werd het weer tijd voor een kampvuur, de oudste meiden hadden marshmellows geregeld en dus wederom een supersfeertje.

De laatste dag moesten we ook weer vroeg op want we hadden een clinic van de bondscoach ( Ronny Vlassaks ) va 10.00. Dus de kleintjes als eerste van het eiland af. Dat ging goed. Daarna de ouderen, met begeleiders van het eiland af, in 1 boot met 9 man. Dat ging minder goed, de roeiers ( Joerie en Michel ) waren niet zo heel erg goed op elkaar ingesteld. Met als gevolg, twee roeispanen overboord en een boot vol kinderen die op tijd bij een clinic moesten zijn. Uiteindelijk is het toch gelukt om zonder een nat pak de roeispanen weer aan boord te krijgen, waardoor we op tijd waren voor de clinic.

De kids hebben een geweldig weekend gehad en wij, Peter, Joeri, Rene en Michel ook ! Op naar kamp 2016 !!

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter