Foto homepage 1600

nieuwsbrief november

Lieve All Inners,

Bij deze weer een nieuwsbrief met alle huidige nieuwtjes, gang van zaken etc. We zijn heel blij met jullie en vinden het heel tof dat zo goed als iedereen weer lekker bij ons speelt, een hapje en/of drankje doet en gezellig bij ons een avondje of dagje uit beleefd!

Clinic van Omar Abdel Meguid

Ondertussen is onze nieuwe trainer Omar al even aan de slag bij ons en hebben meerdere van jullie hem vast al uitgeprobeerd 😉. Om nog meer kennis met hem te kunnen maken en om ook nog wat van hem te leren, zal hij samen met Raphael Kandra een clinic gaan geven en wel op donderdag 25 november. Om 19:30, 20:15 en 21:00 kunnen er max 6 personen deelnemen aan de clinic, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Deze clinic zal ivm corona compensatie voor onze leden gratis zijn en voor niet-leden bedraagt deze €25. Opgeven kan telefonisch (030-2422800) of via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Als klap op de vuurpijl zullen Omar en Raphael na de clinic een demonstratiewedstrijd spelen. Dus mocht je niet mee kunnen/willen doen met de clinic, je bent ook van harte welkom om deze wedstrijd te komen kijken!

Corona maatregelen vanaf zaterdag 6 november

Wij maakten voorheen nog onderscheid tussen het sport -en horeca gedeelte, echter door de afkondiging van de nieuwe maatregelen afgelopen dinsdag, zal dit onderscheid komen te vervallen. Dit houdt in dat iedereen die All Inn Squash wilt betreden in het bezit dient te zijn van een geldige QR-code. Het gaat hier dus om een vaccinatiebewijs of een nog geldige negatieve uitslag van de corona test. Wij hopen hiermee natuurlijk op jullie medewerking, zodat iedereen nog steeds dat gezellige avondje of dag hier kan beleven!

Squash Toss

Naast lessen, introductiecursussen en clinics bieden wij ook minstens 1x per maand een squashtoss aan. Voor de komende maanden zal dit op zaterdag 13 november en zaterdag 4 december zijn om 14:00 uur. De toss van 4 december willen we in de sfeer van Sinterklaas houden en daarom vragen we iedereen die hieraan deel wilt nemen om 2 kleine cadeautjes ingepakt en wel mee te nemen. Wat we hiermee gaan doen, blijft nog een verrassing

Squashop

Hebben jullie onlangs al eens een kijkje genomen in onze shop?! We hebben diverse nieuwe schoenen beschikbaar en mocht jouw maat er niet tussen zitten, kun je dit gewoon doorgeven bij de receptie, we kunnen dan de juiste maat bestellen zonder dat je direct aan de koop vast zit.
Ook is ons racket assortiment wat uitgebreid. Naast de Saxon serie, hebben we nu ook nog een aantal rackets van Oliver (Supralight en Dragon 3) en Eye. Van alle rackets beschikken wij over een test exemplaar die je uiteraard mag uitproberen.
En ondertussen is ook onze giftshop in het leven geroepen! Neem eens een kijkje en wie weet vindt je wat leuks, want de feestdagen staan alweer voor de deur. Naast bierpakketjes, staan hier ook leuke culinaire producten van Rivsalt, sangria’s, tafelwaters, gin & tonic pakketjes, diverse kruiden en gehaakte sjaals en tassen.

Personeel gezocht

Ondertussen hebben we echt een super leuk team achter de bar staan, maar om het helemaal compleet te maken zijn we nog op zoek naar een topper die ons wil komen versterken. Het gaat vooral om beschikbaarheid in de weekenden en 1 doordeweekse avond. Dus ben of ken jij deze topper? Een motivatie met CV kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Genoeg gekletst! Tijd om weer lekker te komen squashen! We zien jullie allemaal graag binnenkort weer op de baan!
 
Liefs, Het All Inn Team

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter   instagram