Foto homepage 1600

Nieuwe update trainer en coronaregels

Lieve All Inners,
Deze nieuwsbrief is om jullie over de volgende 2 dingen te informeren: allereerst de corona update, met de regels waar wij ons aan dienen te houden. En dan het langverwachte nieuws over de trainingen.
Corona update

Vanaf 25 september veranderen de coronaregels in Nederland. Voor ons betekent dit dat we de onderstaande regelgeving moeten gaan hanteren.
Er wordt onderscheidt gemaakt tussen squash en horeca. Al onze gasten die komen squashen zijn welkom en kunnen zonder corona bewijs squashen. Ook kan er een drankje besteld worden bij de bar en bij de baan gedronken worden. Dit valt onder de regelgeving voor sport.

Voor de toiletten, kleedkamer en sauna's is wel een geldige QR code nodig.


In ons horeca ( tafels en bar) gedeelte wordt het wel verplicht om een corona bewijs te laten zien. Dit betekent dat er een bewijs van vaccinatie, negatief testbewijs van max. 48 uur oud of een herstel bewijs via de coronacheck app getoond moet worden.
Wij zullen bij volledige vaccinatie een notitie in het spelersaccount aanmaken zodat u niet bij elk bezoek uw QR hoeft te laten zien.
Wij hopen hiermee uiteraard op jullie medewerking en begrip.
Onze bar sluit nog steeds om 00.00 uur


Trainingen
Jullie hebben er even op moeten wachten, maar het is dan eindelijk zover: de nieuwe trainer Omar begint officieel op donderdag 7 oktober met het geven van trainingen bij ons.
Samen met Achi zal Omar de trainingen voor onze club uitvoeren met daarnaast de introductiecursus (Achi), Toss & Clinics. Uiteraard zal een deel hiervan nog op poten gezet moeten worden, maar het zal er qua planning zo uit gaan zien:
Lessenoverzicht
Maandag: vanaf 18:00 zal Omar lessen geven, teamtrainingen die reeds stonden, hebben voorrang.
Dinsdag: vanaf 18:00 uur verzorgt Achi op deze dag vooral introductiecursussen. Er is plek voor een losse les wanneer er op een timeslot geen cursus is.
Woensdag: voor deze dag is er geen vaste trainer.
Wij gaan met Omar naar zijn Eredivisie speelschema kijken en waar mogelijk zal hij lesgeven op de woensdag. Ook hier hebben teamtrainingen & voorheen vaste lessen voorrang.
Donderdag: vanaf 18:00 zal Omar lessen geven, teamtrainingen die reeds stonden, hebben voorrang.
Vrijdag: voor nu is hier geen ruimte gepland voor lessen ivm competitie avond. Indien er geen competitie is zullen hier andere activiteiten georganiseerd worden zoals o.a. de squashToss.
Zaterdag: Wij willen 1x per maand een squashToss organiseren.
Verder willen we ook samen met Omar gaan kijken naar de mogelijkheden voor clinics op deze dag. Deze zullen dan ook met regelmaat gehouden worden. Om 12:00 uur geeft Achi onze jeugd les.
Zondag: vooral in de ochtend is Achi beschikbaar voor lessen. In overleg met hem, is dit soms ook mogelijk op zondagmiddag.
Zoals hierboven al een paar keer aangegeven staat, hebben teamtrainingen en lessen die voorheen vast stonden voorrang, de meeste teams en personen die hiermee te maken hebben, zijn hiervan al op de hoogte, maar mochten er nog vragen zijn, laat het vooral weten!
Naast deze vaste trainingen is er echter genoeg plek om een les te boeken bij Achi of Omar. Je kunt hier het beste even voor mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan nemen we zsm contact met je op om het één en ander in te plannen.
We hopen jullie bij deze voldoende geïnformeerd te hebben wat betreft de corona regels en trainingen. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat Omar zich helemaal thuis voelt bij het leukste squashcentrum van Utrecht!
Met sportieve groet,
All Inn Squash

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter   instagram