nieuws banner

All Inn jeugd in aktie

IMG 0186Zondag 28 februari was het eindelijk zover ! Het TMG mini toernooi in Wijk bij Duurstede stond op het programma. Voor de kleintjes ( tot 10 jr ) van All Inn, was het hun eerste toernooi ooit. Na weken voorbereiding wbt spelregels, fair play en het kunnen omgaan met winst en verlies op een sportieve manier, waren onze mannen er klaar voor.
In totaal bestond de afvaardiging van All Inn uit 8 jeugdspelers. 4 mini's en 4 oudere bikkels, die alvaker hadden meegedaan.


Het resultaat was ver boven verwachting ! Wat een enthousiasme, wat een sportief gedrag van deze jonge squashers ! Of er nu werd gewonnen of verloren, onze jongens hebben zich gedragen als echte kerels ! De eerlijkheid gebied te zeggen dat de trainer best wel zenuwachtig was of het allemaal goed zou gaan en zo ook een aantal ouders. Maar de trainer moest ook toegeven dat hij tijdens en na het toernooi nog nooit zo trots was geweest op zijn mannen., evenals de ouders . Wat een bikkels !
De eerste, tweede en vierde plek bij de mini's gehaald met zulk sportief en goed gedrag en bij de oudere kids, twee derde plaatsen en een vierde plaats behaald.
Hulde voor deze jonge kereltjes, onwijs trots op hun gedrag en uiteraard ook op hun prestaties !

IMG 01881

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter