banner nieuws

Met grote regelmaat hebben wij u wat nieuws te melden en zullen dat hier op de site zetten.

whatsapp all inn

Nieuw!! vanaf 1-10-2019 is All Inn ook via Whatsapp te bereiken voor aanmeldingen voor onze activiteiten of vragen.
Deze app is niet voor het reserveren of annuleren van een squashbaan.
Het 06 nummer is : 0636264123

Daarnaast hebben we ook een nieuwe Whatsapp groep voor als u op de hoogte wilt blijven van de laatste nieuwtjes en activiteiten.

Scan via een QR-scanner op uw telefoon onderstaande QR-code en u mist niets meer

 qr code

 

schema Kooscompetitie 2019

Beste captains !

Het schema is klaar ! Jullie kunnen eindelijk aan de slag met jullie eigen schema's en wie je wanneer moet opstellen om een zo goed mogelijk resultaat te gaan behalen tijdens de gezelligste competitie van Nederland.

Lees meer ...

De gouden spatel voor All Inn squash

Zoeterwoude, 7 maart 2018 – All Inn Squash uit Utrecht is door HEINEKEN Nederland onderscheiden met een Gouden Spatel en mag zich het beste speciaalbiercafé van 2017 uit Utrecht noemen. Het is voor het eerst dat er een Gouden Spatel wordt uitgereikt in deze categorie. De uitreiking van de Gouden Spatel is onderdeel van het kwaliteitsprogramma Goed Getapt van HEINEKEN Nederland, waarbij verschillende mystery guests cafés beoordelen op de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling. Accountmanager Carel Vergroesen reikte in Utrecht de Gouden Spatel uit aan Nicole Timmerman  van All Inn Squash.

Image00001

Lees meer ...

All Inn jeugd in aktie

IMG 0186Zondag 28 februari was het eindelijk zover ! Het TMG mini toernooi in Wijk bij Duurstede stond op het programma. Voor de kleintjes ( tot 10 jr ) van All Inn, was het hun eerste toernooi ooit. Na weken voorbereiding wbt spelregels, fair play en het kunnen omgaan met winst en verlies op een sportieve manier, waren onze mannen er klaar voor.
In totaal bestond de afvaardiging van All Inn uit 8 jeugdspelers. 4 mini's en 4 oudere bikkels, die alvaker hadden meegedaan.

Lees meer ...

Kerstballen aktie

christmas tree 256Nog 2 nachtjes slapen en dan vertrekt Sinterklaas weer naar Spanje. Tijd om de kerst-sfeer ook naar binnen te halen bij All Inn squash. 9 december zetten we de kerstboom neer. We hebben alleen 1 probleem..... onze kerstballen zijn verdwenen!! Wij vragen al onze leden een kerstbal van huis mee te nemen met een naamkaartje eraan en op te hangen in de All Inn boom. 4 januari 2016 zal Rianne 3 kerstballen uit de boom halen en de vorige eigenaar van deze kerstballen zullen een leuk surprise pakket ontvangen!! Dus neem een kerstbal mee!

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter