agenda

Met grote regelmaat hebben wij u wat nieuws te melden en zullen dat hier op de site zetten.

De gouden spatel voor All Inn squash

Zoeterwoude, 7 maart 2018 – All Inn Squash uit Utrecht is door HEINEKEN Nederland onderscheiden met een Gouden Spatel en mag zich het beste speciaalbiercafé van 2017 uit Utrecht noemen. Het is voor het eerst dat er een Gouden Spatel wordt uitgereikt in deze categorie. De uitreiking van de Gouden Spatel is onderdeel van het kwaliteitsprogramma Goed Getapt van HEINEKEN Nederland, waarbij verschillende mystery guests cafés beoordelen op de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling. Accountmanager Carel Vergroesen reikte in Utrecht de Gouden Spatel uit aan Nicole Timmerman en Ginger Kamphuis van All Inn Squash.

heineken

Lees meer ...

All Inn jeugd in aktie

IMG 0186Zondag 28 februari was het eindelijk zover ! Het TMG mini toernooi in Wijk bij Duurstede stond op het programma. Voor de kleintjes ( tot 10 jr ) van All Inn, was het hun eerste toernooi ooit. Na weken voorbereiding wbt spelregels, fair play en het kunnen omgaan met winst en verlies op een sportieve manier, waren onze mannen er klaar voor.
In totaal bestond de afvaardiging van All Inn uit 8 jeugdspelers. 4 mini's en 4 oudere bikkels, die alvaker hadden meegedaan.

Lees meer ...

Kerstballen aktie

christmas tree 256Nog 2 nachtjes slapen en dan vertrekt Sinterklaas weer naar Spanje. Tijd om de kerst-sfeer ook naar binnen te halen bij All Inn squash. 9 december zetten we de kerstboom neer. We hebben alleen 1 probleem..... onze kerstballen zijn verdwenen!! Wij vragen al onze leden een kerstbal van huis mee te nemen met een naamkaartje eraan en op te hangen in de All Inn boom. 4 januari 2016 zal Rianne 3 kerstballen uit de boom halen en de vorige eigenaar van deze kerstballen zullen een leuk surprise pakket ontvangen!! Dus neem een kerstbal mee!

squashmasterz

skyscaper 120x600Voor het competitieseizoen van de squashbond Nederland moeten alle competitie spelers hun spelregelbewijs halen.

Dat kan online via www.squash.nl

geslaagd toernooi voor war child

 GAY3768Zaterdag 14 november vond het squashtoernooi voor war child plaats.

Onze dames 1 speelster, Mieke deenen zal de Kilimanjaro gaan beklimmen.

De volledige opbrengst van deze grote klim zal naar war child gaan.

Ruim 60 enthousiaste squashers gingen de baan op om geld bij elkaar te sporten voor dit goede doel.

ook waren er verschillende brdrijven die hun medewerking verleende±

La Collina uit Zeist en Tafel aan de gracht uit Utrecht verzorgde een maaltijd voor de sporters.

Jelmer van funfolio maakt de mooie foto´s, DeliXL voor een hapje bij de borrel en gelijk Advocaten uit Den Bosch

Bohemeenenontwerp.nl, zonnebanklampen.nl, Alliedsports en Trainer Michel Bindels van All Inn squash stelde leuke producten-activiteiten beschikbaar voor de veiling.

Wij kunnen met trots vertellen dat deze dag ruim € 2000,- heeft opgebracht voor war child

Wij wensen Mieke veel succes met de grote klim.

meer foto's vindt u bij ons fotoalbum.

 

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter