horeca banner

Horeca

 

Voor of na het squashen kunt u aanschuiven aan onze gezellige bar of aan een van de tafels verspreid in het centrum. U heeft keuze uit verschillende drankjes. Zo hebben wij verschillende soorten fris en sportdranken, diverse bieren van de tap of op de fles, verse vruchtensappen en een mooie wijnkaart. Ook kunt u genieten van een van de heerlijke maaltijden van onze menukaart. Een tip: We staan bekend om onze burgers!!    Voor de lunch hebben wij ook een gevarieerd aanbod. En uiteraard kunt u gezellig na borrelen onder het genot van een van de hapjes van onze borrelkaart.

HORECA

Feestruimte huren

Als u zelf een toernooi wilt organiseren, bestaat de mogelijkheid om dit te combineren met een heerlijk buffet. Of heeft u binnenkort iets te vieren? Op zaterdagavond kunt u All Inn als feestruimte afhuren. Samen nemen we van te voren de wensen door en zorgen voor een onvergetelijke dag/avond.

Voor meer informatie kunt u mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

horeca

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter   instagram