Foto homepage 1600

Het gezelligste squashcentrum in Utrecht!

Lieve All Inners,

 

Afgelopen dinsdag was er weer een persconferentie, dat is niemand ontgaan, en hierin zijn weer strengere maatregelen mbt sport afgekondigd. Wij moesten even wachten op de protocollen vanuit de squashbond, maar deze zijn nu bekend en het goede nieuws is dat wij open mogen blijven!

Echter zijn er wel bepaalde voorwaarden waaraan wij dienen te voldoen en deze zullen we hieronder voor jullie op een rijtje zetten. Wij verwachten hierin jullie medewerking, zodat we met zijn allen toch kunnen blijven squashen de komende periode.

- Alle wedstrijden zijn niet toegestaan en competities liggen stil. Jeugd t/m 17 speelt in clubverband.

- Er mag trainen gegeven worden aan 2p tegelijk, mits 1,5m afstand. Introductiecursus kan op deze manier dus ook gewoon door gaan. Jeugd tm 17 jaar kan vrijuit trainen.

- Volwassenen nemen hun verantwoordelijkheid en kunnen spelen/trainen op 1,5m afstand. De SBN zal hiervoor een aantal oefeningen/spelvormen uitdenken en deze zullen wij wanneer bekend zsm publiceren op onze website, Facebook etc.

- Kleedkamers en horeca zijn gesloten. Thuis omkleden en douchen is de norm.

- Publiek is niet toegestaan.

 

Mochten jullie nog vragen hebben, neem gerust contact op: 030-2422800/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Met sportieve groet,

Alle medewerkers van All Inn Squash


Wij willen jullie allemaal vragen om extra alert te zijn op de richtlijnen gesteld vanuit de overheid.
• Desinfecteer je handen bij binnenkomst
• Kom niet naar All Inn squash als je klachten hebt
• Houdt je bij All Inn squash aan de 1,5 meter regel.
• Volg de instructies die zijn aangegeven in ons centrum of door onze medewerkers
• Maximaal 2 personen op de squashbaan.

LET OP: IVM MET DE CORONA RICHTLIJNEN VANUIT HET RIVM KUNNEN WIJ OP DIT MOMENT GEEN HUURRACKETS EN HUURSCHOENEN AANBIEDEN!!!

 

 

nieuwe medewerkers

       gratis proefles

 All Inn squash staat al jaren bekend als het gezelligste squashcentrum van Utrecht. Op onze site kunt u meer informatie vinden over onze tarieven, openingstijden, activiteiten en nog veel meer.

Graag tot ziens bij All Inn squash.

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter